E&B Techniekgroep maakt gebruik van cookies.×

Nieuws

Hieronder treft u een overzicht van ons laatst geplaatste nieuws.
Laadpalen
woensdag 29 november 2017 |

E&B Techniekgroep heeft ruime ervaring in het plaatsen van laadpalen ten behoeve van het opladen van uw elektrische auto. Wij plaatsen deze zowel voor zakelijke of particuliere klanten. ..
Lees verder

Samenwerking Amarant Groep
donderdag 16 november 2017 |

Wist u dat wij al ruim 10 jaar medeverantwoordelijk zijn voor het oplossen van storingen en verbouwingen bij de panden van de Amarant Groep? ..
Lees verder

Zonnepanelen
woensdag 01 november 2017 |

Op het gebied van Zonnepanelen hebben de ontwikkelingen de laatste jaren niet stil gestaan. Steeds meer mensen maken gebruik van duurzaam opgewekte energie. De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie, waarmee u flink kunt besparen op uw en ..
Lees verder

project Romeinenstraat-Tilburg
maandag 09 oktober 2017 |

We zijn begonnen aan de complete verbouwing van een gehele woning in de wijk Zorgvliet-Tilburg. Voor de kerstdagen moet dit project weer afgerond zijn. Samen met aannemersbedrijf Rogier Michels en o.a. Oostelbos Installatietechniek BV. ..
Lees verder

Schakelmateriaal
dinsdag 03 oktober 2017 |

Schakelmateriaal kan de finishing touch zijn van uw woning. Naast zuiverwit bestaat er nog een heel scala aan mogelijkheden. Laat u door de ervaren monteurs van E&B adviseren! ..
Lees verder

van Spaendonck Ondernemingshuis (voorheen Corpachuis)
vrijdag 29 september 2017 |

Het Corpac huis is het afgelopen jaar aan een flinke verbouwing onderhevig geweest. E&B Techniekgroep had de eer om de tuinverlichting in zijn geheel aan te leggen. Woensdag 30 september was de officiële opening en is het gebouw omgedoopt n ..
Lees verder

keuken renovatie de Swaen Oisterwijk
donderdag 28 september 2017 |

De eerste stap in de metamorfose van De Swaen in Oisterwijk is de verbouwing van de keuken. Wij zijn trots hier deel van uit te mogen maken.Bouwteam:Rosval BestAannemersbedrijf Roger MichelsE&B techniekgroepLeventi GilzeJohn Trum SchilderwerkenLo ..
Lees verder

Oplevering woonhuis Dongen
donderdag 14 september 2017 |

Een complete renovatie van een karakteristieke woning in Dongen. De klant was zeer te spreken over de samenwerking van het gehele bouwteam. Wij wensen fam van Kalkeren veel woonplezier! ..
Lees verder