www.ebtechniekgroep.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Sportcomplex in Rijen

Sportcomplex in Rijen

Deze week hebben wij een oplevering gehad van een Judo/handbal/beachvolleybal complex in de Gemeente Rijen
Bij het sportcomplex in Rijen hebben we het verenigingsgebouw opnieuw ingedeeld, een enorme hoeveelheid aan bedrading, buis en schakelmateriaal verwijderd, om vervolgens nieuwe zuinige Led-panelen en -spots te plaatsen welke op bewegingsmelders aan gaan. Ook de buitenkant is aangepakt met nieuwe Led-armaturen. Binnen hebben we ook vanwege de herindeling de vluchtweg- en noodverlichting opnieuw ontworpen en aangelegd.
Daarnaast zijn er twee keukens elektrisch voorbereid en voedingen aangelegd voor automatische douches en ventilatiesystemen.
#teamEBtechniekgroep! in samenwerking met bouwbedrijf Vermeulen.