www.ebtechniekgroep.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

De keuze is reuze; Schakelmateriaal

De keuze is reuze; Schakelmateriaal

Met schakelmateriaal zoals lichtschakelaars en stopcontacten voegt u gemak en functionaliteit toe aan uw woning. Maar daarnaast voegt u hiermee sfeer en stijl toe aan uw interieur. Dankzij de vele soorten, maten, kleuren en designs aan schakelaars is er voor elke smaak en elke ruimte een passende serie schakelmateriaal beschikbaar.. 


Is standaard of neutraal niet uw smaak? Zoekt u misschien een combinatie van kleuren voor uw interieur of bijvoorbeeld waterdicht schakelmateriaal voor buitenshuis? Luxe? Inbouw of opbouw? Schakelmateriaal maakt uw klus, interieur en inrichting af.

E&B Techniekgroep kan schakelmateriaal leveren en monteren van verschillende topmerken, allen enkel betrouwbare en degelijke eerste klas A-merken. Uiteraard voorzien van alle kwaliteitskeurmerken en beveiligingen. Het aanbod aan merken schakelaars die we o.a. bieden, bestaat uit GIRA, Busch-Jaeger, PEHA, en JUNG. Deze bedrijven hebben vrijwel allemaal meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van elektronica en zijn marktleiders op het gebied van schakelmateriaal. De ervaring en innovatie biedt u een extra garantie dat u hierdoor een kwaliteitsproduct aangeboden krijgt.
Wij kunnen u divers schakelmateriaal van deze merken laten zien via foldermateriaal of u kunt langskomen op afspraak voor persoonlijk advies en om het schakelmateriaal daadwerkelijk te zien en te voelen.