www.ebtechniekgroep.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Maatregelen omtrent het Coronavirus

Maatregelen omtrent het Coronavirus

Hierbij willen wij u informeren over de maatregelen die wij treffen naar aanleiding van de uitbraak met het Coronavirus.
Momenteel heeft het COVID 19 virus (Corona) effect op iedereen in de samenleving, zo ook op E&B.
Wij proberen zoveel mogelijk onze werkzaamheden voort te zetten. Echter vinden wij op dit moment uw gezondheid en die van onze werknemers het allerbelangrijkste.
De dag voordat u een afspraak heeft staan met E&B Techniekgroep zullen wij contact met u opnemen om te bespreken of het wenselijk en veilig is om de geplande werkzaamheden uit te voeren. Mogelijk zullen we samen met u moeten besluiten de afspraak te verzetten naar een later moment.
Wij willen u vragen om contact met ons op te nemen indien uw bedrijf gesloten is wegens thuiswerken, een besmettingsgeval of door de getroffen maatregelen van de overheid.Daarnaast willen we graag zakelijke en particuliere klanten vragen om contact met ons op te nemen indien er een risico is dat onze werknemers in contact komen met iemand die verkouden is, hoest of koorts heeft zodat de afspraak verzet kan worden naar een later moment.De maatregel om geen handen te schudden blijven wij ook hanteren.
Hartelijk dank voor uw begrip.