www.ebtechniekgroep.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

ISDN stopt

ISDN stopt

ISDN stopt.

KPN heeft aangekondigd per 1 september te stoppen met de ISDN diensten. Voor uw beveiligingsinstallatie kan dit consequenties hebben. De komende maanden zal uw alarmaansluiting die nu nog via ISDN1 of ISDN2 naar de alarmcentrale doormeld moeten worden overgezet naar doormelding over IP. Gebeurt dat niet, dan zal er vanaf 1 september geen doormelding plaatsvinden en zal uw systeem een storing aangeven.

Maakt u nog gebruik van een ISDN lijn voor uw alarminstallatie adviseren wij u contact op te nemen met ons om de mogelijkheden te bespreken.

uw installateur E&B Techniekgroep 013-4635000