www.ebtechniekgroep.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Verbouwing Brasserie Ome Jan in Oisterwijk

Verbouwing Brasserie Ome Jan in Oisterwijk

In 2016 zijn de succesvolle Tilburgse ondernemersfamilie van Jan en Monique Meurs in Oisterwijk 'Brasserie Ome Jan' gestart.

Dit jaar is besloten om de Brasserie uit te gaan breiden vanwege het succes. Omdat het hier een horecagelegenheid betreft wilden de eigenaren natuurlijk zo kort mogelijk de Brasserie sluiten. Door een goede planning van alle betrokken bedrijven is de uitbreiding in minder dan 2 weken gerealiseerd.

Trots zijn wij dat familie Meurs ons al vele jaren weet te vinden voor al hun werk aan de elektrische installaties!