www.ebtechniekgroep.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Jubilea!

Jubilea!

Eens wat ander nieuws dan nieuws over (lopende) projecten. Maar zeker niet één waar we minder trots op zijn.

Afgelopen vrijdag hebben we het jubileum gevierd van Danny, Marlou en Etienne. Deze 3 kanjers waren allemaal 5 jaar in dienst.

Marlou, onze rots in de branding op kantoor, de alleskunner van planning tot secretarieel werk, van opleiding begeleider tot het vaste stemgeluid aan de telefoon. Wat hebben wij geboft met jou hier in het bedrijf!

Danny, onze vakman met expertises in intercominstallaties en beveiligingsinstallaties, een graag gezien gezicht bij locaties van Amarant, van Spaendonck Ondernemingshuis en bij het vele alarmonderhoud.

Etienne is begonnen binnen E&B als monteur zonnepanelen/elektromonteur maar heeft zich de afgelopen jaren bewezen en heeft zich ontwikkeld door zelfstandig projecten te gaan begeleiden en maken. Trots op deze ontwikkeling en op jou!


Op naar veel meer jaren en jubilea!