www.ebtechniekgroep.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

BTW van uw factuur zonnepanelen terugvragen als particulier

BTW van uw factuur zonnepanelen terugvragen als particulier

Ook in 2019 kunt u als particulier de BTW van het plaatsen van uw zonnepanelen terugvragen bij de belastingdienst.

Op de website van de belastingdienst leest u hoe u dit doet.

https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/hoe_werkt_de_btw/voor_wie_geldt_de_btw/eigenaren-van-zonnepanelen/niet-geregistreerd-als-btw-ondernemer-btw-over-zonnepanelen-terugvragen

Vraag een vrijblijvende offerte op en bespaar enorm op uw energierekening!