www.ebtechniekgroep.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Vakantiesluiting? Wij gaan gewoon door!

Vakantiesluiting? Wij gaan gewoon door!

De vakantieperiode staat weer voor de deur maar E&B Techniekgroep blijft ook in deze periode voor u klaarstaan zoals u van ons gewent bent!

We zijn uiteraard niet met de volledige bezetting aanwezig omdat ook wij om de beurt gaan genieten van een welverdiende vakantie maar mocht u in deze periode dus met (urgente) vraagstukken zitten omtrent uw elektrotechnische installatie, uw beveiligingsinstallatie of uw data- of telecomnetwerk dan kunt u ons gewoon bereiken op 013-4635000 of via de mail op info@ebtechniekgroep.nl.

Wij zullen dan onze uiterste best doen om ook in deze periode u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Verder willen wij ook u een prettige vakantie toewensen!


team E&B Techniekgroep