www.ebtechniekgroep.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Op het gebied van Zonnepanelen hebben de ontwikkelingen de laatste jaren niet stil gestaan. Steeds meer mensen maken gebruik van duurzaam opgewekte energie. De zon is een onuitputtelijke bron van schone energie, waarmee u flink kunt besparen op uw energierekening.

Een zonnepanelen installatie wekt gratis stroom op doordat de panelen zonlicht omzetten in elektriciteit. De opgewekte elektriciteit wordt door de omvormer geschikt gemaakt voor gebruik in huis. De stroom die niet direct gebruikt wordt, wordt terug geleverd aan het net.

E&B Techniekgroep beschikt over meerdere teams van zeer ervaren monteurs die de installatie van A tot Z voor u kunnen verzorgen. Met een persoonlijke benadering en oog voor al uw wensen.

Voor een vrijblijvende offerte, neem contact met ons op.