www.ebtechniekgroep.nl maakt gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken.

Van Energiecentrale naar Riskfactory

Van Energiecentrale naar Riskfactory

In Geertruidenberg zijn we vorige week gestart met een bijzonder project. Een oude energiecentrale wordt omgebouwd tot riskfactory.Wat is een riskafctory?
Het is een ontdekfabriek voor veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. Je leert er wat je moet doen als jou iets in het dagelijkse leven overkomt. Hier krijg je antwoorden op allerlei vragen die gaan over veiligheid, gezondheid en duurzaamheid. En nog veel belangrijker, je leert hoe je hiermee om moet gaan. Door zelf te doen en te ervaren. De Risk Factory Midden- en West-Brabant is bedoeld voor leerlingen van groep 7 en 8 uit Midden en WestBrabant.
Kijk voor meer informatie op:https://www.riskfactorymwb.nl/